Ελέγχουμε σχολαστικά κάθε προϊόν που φτάνει στο καλάθι του καταναλωτή.

Τρόφιμα πρώτης ποιότητας.
Στη Global Synergy Buying Group διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων  (πάνω από 400 κωδικούς) που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.
Σε εμάς, θα βρείτε εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα, ιδιωτικής ετικέτας, από τους καλύτερους πιστοποιημένους προμηθευτές και παραγωγούς σε εξαιρετικές τιμές.
Στην GSBG η μεγαλύτερη μέριμνά μας είναι η αποθήκευση και η διάθεση να γίνονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια και το έχουμε πετύχει.
Στην Global Synergy Buying Group έχουμε ως βασική αρχή οι προμηθευτές μας να συνοδεύουν τα προϊόντα τους με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Επιπλέον, πριν τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά, αλλά και στη συνέχεια φροντίζουμε σε συνεργασία με διαπιστευμένα ανεξάρτητα εργαστήρια ελέγχου να ακολουθούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι.
Ο έλεγχος αφορά τόσο στη σύσταση όσο και στη σήμανση ενός προϊόντος.
Απαντά σε όλες τις προϋποθέσεις της εθνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και καθιστά δυνατή τη διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε για τους καταναλωτές την ασφάλεια και υγιεινή των προϊόντων μας.
Επιπλέον η ορθή και ακριβής σήμανση των θρεπτικών στοιχείων που αναγράφονται στις συσκευασίες βοηθάει στις συνειδητοποιημένες αγορές και στην ανάπτυξη υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς.
Οι συνεργάτες της GSBG δεσμεύονται να ακολουθούν πιστά αυτή την πολιτική της εταιρείας, από το στάδιο της παραγωγής μέχρι και το τελικό στάδιο πώλησης.