Στην Global Synergy Buying Group θα βρείτε τον καλύτερο συνεργάτη σας.

Αν είστε προμηθευτής ή παραγωγός προϊόντων, η GSBG σας ανοίγει νέους ορίζοντες.
Μαζί μας θα μπορέσετε να διαθέσετε άμεσα τα προϊόντα σας σε πολλούς περισσότερους πελάτες και με χαμηλότερο κόστος διαχείρισης.
Με το ισχυρό πελατολόγιο της GSBG, το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, τις μεγάλες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, την ευρεία γεωγραφική κάλυψη στη διανομή και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες B2B marketing μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω πλεονέκτηματα:
 
1. Κοινή εμπορική συμφωνία.
Δεσμευόμαστε για μακροχρόνιες συνεργασίες – έτσι, προκύπτουν και οι καλύτερες τιμές για τους τελικούς καταναλωτές.
 
2. Πρόσβαση στη μεγάλη βάση πελατών μας.
Ως διαπιστευμένοι προμηθευτές μας έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε μέσω της GSBG σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μέχρι υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων
 
3. Αμεσότητα και ταχύτητα διακίνησης προϊόντων .
Τα κανάλια διανομής της GSBG αναλαμβάνουν τον τακτικό ανεφοδιασμό των προϊόντων σας. Η αποθήκευση γίνεται στις εγκαταστάσεις μας και η μεταφορά με τα φορτηγά μας - γεγονός που διευκολύνει τις πωλήσεις.
 
4. Μείωση του λειτουργικού σας κόστους.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σφαιρική μας εξυπηρέτηση και να εξοικονομήσετε έξοδα από τον προγραμματισμό, την εμπορική πολιτική, το marketing και τη διανομή των προϊόντων σας.
 
5. Ευελιξία και εξέλιξη.
Λιγότερα λειτουργικά κόστη και επιχειρηματικές έγνοιες σημαίνει δυνατότητα εστίασης σε αυτό που είστε πραγματικά δυνατοί: να παράγετε ολοένα και καλύτερα προϊόντα με τον πιο σύγχρονο και προσοδοφόρο τρόπο για όλους.