Στη Global Synergy Buying Group θα βρείτε τα καλύτερα - πιστοποιημένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές!

Αν είστε έμπορος και αναζητάτε τα καλύτερα προϊόντα για την επιχείρησή σας, η Global Synergy Buying Group μπορεί να σας τα διασφαλίσει και να εγγυηθεί τόσο την ποιότητά τους όσο και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή τους, αγοράζοντας κατευθείαν από τους παραγωγούς, συγκρατώντας τα έξοδα διάθεσης, αποθήκευσης και διάθεσης.
Με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, τη δύναμη διαπραγμάτευσης που έχει και την ενεργή πολιτική τοπικών και διεθνών συνεργασιών με επιλεγμένους προμηθευτές και παραγωγούς, μπορεί να σας δώσει τα παρακάτω πλεονέκτηματα:
 
1. Έρευνα προϊόντων & επιλεγμένες συνεργασίας.
Αναζητούμε τα καλύτερα προϊόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πριν τα επιλέξουμε τα ελέγχουμε και τα δοκιμάζουμε. Συνεργαζόμαστε με εξαίρετους προμηθευτές που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τα προϊόντα τους.
 
2. Δυνατότητα δημιουργίας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας & Marketing.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα πέρα από την αγορά προϊόντων της GSBG να δημιουργήσετε το δικό σας  αποκλειστικό προϊόν ιδιωτικής ετικέτας.
Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα προωθούμε και προβάλλουμε με τις κατάλληλες ενέργειες τα προϊόντα της GSBG που εμπορεύεστε.
 
3. Εύκολη ηλεκτρονική διαβίβαση των παραγγελιών σας.
Οι παραγγελίες σας διαβιβάζονται και εκτελούνται άμεσα, ενώ παράλληλα τηρούνται τα απαραίτητα αρχεία.
 
4. Εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.
Τα εκατοντάδες προϊόντα που σας προμηθεύουμε είναι όλα πιστοποιημένα και στις καλύτερες τιμές.
Για εμάς είναι σημαντικό να εγγυόμαστε για τα προϊόντα που βάζετε στο ράφι σας.
 
5. Υγιεινή και ασφάλεια.
Τόσο για τα εμπορεύματα όσο και για το προσωπικό, στην GSBG τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις μας.
Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, ενώ είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση ποιοτικών ελέγχων τόσο πριν όσο και μετά τη διάθεσή τους στην αγορά.
 
6. Άμεση παράδοση.
Τα προϊόντα που διαθέτουμε μεταφέρονται από τις αποθήκες μας άμεσα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.