9+ λόγοι για να γίνετε μέλος της αλυσίδας GSBG

1. Στρατηγική θέση.
Η GSBG είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χονδρεμπόριο τροφίμων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καθημερινής συντήρησης νοικοκυριού, κατά κύριο λόγο ιδιωτικής ετικέτας (private label).
 
2. Εξειδίκευση.
Η GSBG είναι απολύτως εξειδικευμένη στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας.
Η ομάδα διοίκησης και λειτουργίας της εταιρείας διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία και σπάνια εμπειρία σε αυτό τον δυναμικό κλάδο της αγοράς.
 
3. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
Αγορές, Πωλήσεις & Προμήθειες, B2B marketing και Logistics.
Στην GSBG παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας - προμηθευτές, παραγωγούς, αγοραστές, μικρούς και μεγάλους εμπόρους - με στόχο τη μείωση των εξόδων για όλους εσάς.
 
4. Πιστοποίηση & Τιμές.
Στην GSBG διαθέτουμε προϊόντα πιστοποιημένα από αρμόδιους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οργανισμούς σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.
 
5. Διεθνές δίκτυο.
Στους πελάτες μας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη γκάμα των προϊόντων τους άμεσα και με χαμηλότερο κόστος με προϊόντα και από τις ξένες αγορές.
 
6. Κέρδος για όλους.
Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, πολύ καλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.
Το μοντέλο λειτουργίας που έχουμε αναπτύξει στην GSBG ευνοεί τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών και παρά το δυσχερές οικονομικό τοπίο, προσφέρει τις κατάλληλες και ικανές συνθήκες ανάπτυξης και προόδου για όλους.
 
7. Σύγχρονη υποδομή.
Η GSBG εκτείνεται σε λειτουργικούς χώρους πλήρως επανδρωμένους που περιλαμβάνουν σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες.
Επιπλέον, έχουμε στη διάθεσή μας έναν εμπορικό στόλο σύγχρονων φορτηγών που διανέμουν προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.
 
8. Υγιεινή & Ασφάλεια.
Στην GSBG εγγυόμαστε απόλυτη υγιεινή σε όλες τις αποθήκες και για κάθε προϊόν που αντιπροσωπεύουμε, εμπορευόμαστε και διακινούμε.
Επιπλέον, διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας, πυρόσβεσης, ελέγχου & συναγερμών.
 
9. Ελληνική δύναμη.
Είμαστε μέλος του ισχυρού Ελληνικού ομίλου της ΕΛΓΕΚΑ και αποτελούμε την ελληνική αξιόπιστη πρόταση στον τομέα εμπορίας ιδιωτικής ετικέτας.
Η λειτουργία της GSBG ευνοεί τη δική μας ελληνική οικονομία και μαζί, συμπράττει στο ευρωπαϊκό όραμα για ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας και έξυπνη καταναλωτική συμπεριφορά.
+  Γνωρίστε τα επιπλέον, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Global Synergy Buying Group για πελάτες και προμηθευτές!