Ένα σύγχρονο πεδίο συνάντησης εμπόρων και προμηθευτών

Να δημιουργείς τις προϋποθέσεις, ώστε οι συνεργάτες σου να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν είναι καινοτομία, μία καινοτομία που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και υψηλότερη κερδοφορία σε όλους.
Στην Global Synergy Buying Group επενδύουμε στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία.
Έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα δικτύωσης, εμπορικής συμφωνίας και μακροχρόνιας συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους κρίκους της τροφοδοτικής αλυσίδας που συνδέουμε και εξυπηρετούμε.
Εδώ, οι προμηθευτές και οι παραγωγοί προϊόντων μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους μέσα από το κανάλι διανομής της GSBG που περιλαμβάνει από καταστήματα  της γειτονιάς έως υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων του εξωτερικού.
Οι έμποροι λιανικής και χονδρικής μπορούν χωρίς έρευνα αγοράς και χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, να ανακαλύψουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής σε πιστοποιημένα προϊόντα που επιλέγει, εγγυάται και εμπορεύεται η GSBG.
Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πωλήσεων, Αγορών, B2B marketing και logistics.
Στην GSBG θα βρείτε ένα κέντρο επαγγελματικών επαφών και εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του private label, αλλά και ένα αξιόπιστο πλαίσιο όπου η συνέργεια έχει τον πρώτο λόγο.
Η GSBG μπορεί να αποτελέσει και για σας, ένα διεθνές σημείο αναφοράς όπως είναι ήδη για πολλούς αξιόλογους επαγγελματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας.